Väck dina chakran med schamanernas uråldriga och tidlösa system känt som

GRATIS MASTERCLASS

med Alberto Villoldo

45+ år som lärare inom modern schamanism

Författare till 22+ böcker

Medverkat i 9+ dokumentärer

Grundare av utbildningsinstitutet Four Winds

DETTA VÄNTAR DIG I DENNA Masterclass:

LJUSKROPPENS ANATOMI

Upptäck dina nio chakran, dina nio hjul av ljus, och hur du väcker liv i dem för bättre hälsa och mer glädje. 

HOLISTISK SYN PÅ HÄLSA OCH VÄLMÅENDE

Lär dig hur du upptäcker obalanser i dina chakran och hur du rensar dem för att återfå din energi och livsglädje.

ATT SKAPA EMOTIONELL BALANS

Lär dig hur du skapar balans i alla dina chakran så att du alltid känner dig jordad och emotionellt stabil.

VAD ÄR VÅRA CHAKRAN?

Våra chakran (som betyder ”hjul” på sanskrit) är snurrande hjul av energi. De är kopplade till vår ryggrad och vårt centrala nervsystem, och fungerar som en dörr rakt in i vårt neurala nätverk. Enligt uråldrig schamansk visdom och energimedicin har vi nio chakran, som kan visa oss vår sanna natur som ljusvarelser och hjälpa oss mot sann transformation bortom den fysiska kroppen.

VILKA FÄRGER HAR VÅRA CHAKRAN?

När du var nyfödd vibrerade dina chakran obehindrat och i sina renaste färger; rött i det första chakrat, orange i det andra, gult i det tredje, grönt i det fjärde, blått i det femte, indigo i det sjätte och lila i det sjunde. Men i takt med att vi blir äldre och är med om trauma, förluster och andra svåra saker bleknar färgerna. Avtrycken av dessa händelser och obearbetade emotioner gör det svårt för våra chakran att vibrera på optimal frekvens.

Schamanerna menar att när du rensar och balanserar alla dina chakran, uppnår du en ”regnbågskropp”. Varje chakra, eller energicenter, vibrerar då på sin naturliga frekvens och du strålar av regnbågens sju färger. När du har din ”regnbågskropp” kan du resa bortom kroppen och in i de andliga dimensionerna, du kan hjälpa andra att läka, och du kommer i kontakt med det rena medvetande som faktiskt är din sanna essens, som aldrig dör.

HUR KAN DINA CHAKRAN FÖRBÄTTRA DIN HÄLSA & DITT VÄLMÅENDE?

De gamla schamanerna visste att vi alla är ljusvarelser och att vi återgår till ljuset när vi dör. Vi är ljus som kondenserats till materia. Detta betyder att vi också kan arbeta med vårt ljus, vår energi, för att läka oss själva och världen.

Schamanerna förstod att vår ljuskropp omsluter vår fysiska kropp och att organen i vår ljuskropp utgörs av våra chakran. Genom våra chakran tar vi in och omvandlar energi och emotioner. Gamla trauman och sår som inte bearbetats klart lagras i våra chakran eftersom de bär på koder av information – i form av energi.

Vi kan identifiera dem genom att titta på historierna vi upprepar om och om igen, våra känslor, när vi gör avkall på våra gränser, våra behov och känslor, vårt immunförsvar och vår känsla av syfte och meningsfullhet. Kärnan i schamansk healing handlar om att återskapa balansen i vårt nervsystem och vårt hormonella system, genom att rensa bort stagnerad energi i våra chakran. Detta skapar god fysisk, andlig och emotionell hälsa.

Upptäck effektiva tekniker och metoder för att läka dina chakran och uppleva bättre hälsa och vitalitet i alla områden av ditt liv.

VAD INGÅR I DENNA KOSTNADSFRIA MASTERCLASS?

 

Exklusiv onlineundervisning med Alberto Villoldo som du bekvämt kan ta del av från ditt eget hem.

Helig schamansk visdom och meditationstekniker som du enkelt kan använda i din vardag. 

Extra bonusmaterial som kommer fördjupa din kunskap ytterligare. 

The Wheels of Light Logo

HELT NY masterclass

utan kostnad
MED ALBERTO VILLOLDO

ANMÄL DIG I 3 ENKLA STEG

REGISTRERA DIG

Registrera dig gratis med ditt namn och din mejladress och välj en tid som passar dig då du vill se masterclassen. 

FÅ BEKRÄFTELSE

Du kommer att få en bekräftelse via mejl tillsammans med en nedladdningsbar förberedande arbetsbok.

BÖRJA LÄRA DIG

Vi skickar ut påminnelser innan din masterclass startar. Klicka bara på länken i mejlet och njut av din transformativa resa!

Lär känna Alberto Villoldo

Alberto Villoldo är en medicinsk antropolog som har studerat schamansk läkekonst från Amazonerna och Anderna i över 25 år. Han är grundare av utbildningsinstitutet Four Winds Society, som utbildar moderna schamaner inom energimedicin. Under sin forskning och tid med schamanerna i Amazonas upptäckte han att hans resa hade lett honom dit på grund av hans egen inre längtan efter att bli hel. Han lärde sig att transformera gammal smärta, sorg och skam till styrka och medkänsla. 

Alberto förstod att vi människor är mer än kött och blod — vi är formade av ljus och ande och omringade av ett lysande energifält vars källa härstammar från oändligheten. Detta energifält omsluter varje cell i vår kropp och fungerar som en sorts ritning för optimal hälsa och välmående. Men det är upp till var och en av oss att undersöka och underhålla detta fält. Genom att göra det kan vi transformera och läka oss själva.

Idag är Alberto en flitigt anlitad föreläsare, kurshållare och bästsäljande författare. Han reser världen runt och sprider schamanernas visdom för att hjälpa andra att leva lyckliga, friska och meningsfulla liv.